Gebruikte Fietsen

BROERS FIETSENWINKEL SOEST VERKOOPT OOK GEBRUIKTE FIETSEN

Bij de fietsenmaker Soest van Broers Fietsreparateurs worden nieuwe elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes, cyclecrossfietsen, en stadsfietsen. De nauwe samenwerking met Amersfoortse fabrikant FixieBrothers zorgt ervoor dat nieuwe leveringen snel worden uitgevoerd en aanpassingen aan de standaard modellenreeksen mogelijk zijn.

Terwijl de Broers Fietsreparateurs in hun fietsenwerkplaats in Soest reparaties uitvoeren aan fietsen van elk merk én nieuwe fietsen verkopen van FixieBrothers, én Merida, worden in het fietsweeshuis gebruikte fietsen opgeknapt en klaargemaakt voor een tweede leven. Broers Soest ziet dat fietsen regelmatig worden weggegooid omdat slechts kleine onderdelen defect zijn geraakt. De fiets repareren kost in sommige gevallen meer dan een andere aan te schaffen, waardoor de keus snel is gemaakt door de consument.

De Broers Fietsreparateurs vinden dat een slechte zaak en willen graag hun steentje bijdragen met als doel zo veel mogelijk materialen van de schoothoop te redden. Met wat extra energie kunnen de Broers in Soest ervoor zorgen dat oude fietsen nog jaren meegaan. We zetten ons in om zo veel mogelijk te besparen op afval. Daarom halen wij gratis de oude defecte fiets achterin jouw schuur thuis bij je op. Wij geven de fiets wat liefde en knappen hem op. Vervolgens worden de fietsen uit het fietsweeshuis voor een lage prijs verkocht in onze fietsenwinkel in Soest.

Het maakt niet uit van welk merk de gebruikte fietsen zijn. De Broers Fietsreparateurs in Soest sluiten geen fiets uit van een goede opknapbeurt, ongeacht merk of type. Fietsenmaker Soest heeft als doel altijd een rijtje opgeknapte fietsen klaar te hebben staan voor verkoop aan een nieuwe eigenaar. We zorgen dat de fietsen altijd veilig remmen, goed schakelen en voorzien zijn van goede verlichting.

De Broers Fietsreparateurs vinden het leuk om de inwoners van Soest op deze manier wat dichter bij elkaar te brengen. Een scholier of student heeft wellicht ontzettende behoefte aan een eenvoudige fiets, terwijl deze staat te verstoffen in iemand anders’ schuur. Het fietsweeshuis van Broers Soest zorgt ervoor dat de uitwisseling van deze fietsen mogelijk is.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

ASSORTIMENT GEBRUIKTE FIETSEN SOEST

Het aantal en de verschillende typen gebruikte fietsen op voorraad bij Broers Soest, is elke dag anders. Daarom hebben wij ervoor gekozen het aanbod niet op deze website van Broers Soest te tonen. Heb je een oude fiets die je graag wilt doneren? Of ben je juist op zoek naar een betaalbare opgeknapte fiets? Neem dan snel contact op met de Broers Fietsreparateurs uit Soest. Dit kun je doen door ons te bellen (035) 205 71 89, een mailtje te sturen naar info@broerssoest.nl óf natuurlijk door even bij ons binnen te lopen aan de Van Weedestraat 54 in Soest.

Op zoek naar een fiets die op dit moment niet in het fietsweeshuis aanwezig is? Geen probleem! Plaats dan een zoekvraag bij Broers Soest. Wij hebben meerdere kanalen om aan goede tweedehands fietsen te komen, wellicht kunnen we je helpen met je zoektocht!