Fiets Verzekeringen

FIETSVERZEKERINGEN BIJ BROERS FIETSREPARATEURS

In de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs zijn prachtige stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, racefietsen en mountainbikes te koop. Deze fietsen kun je volledig naar eigen smaak samenstellen en op laten bouwen. De fietsenmakers in Soest kunnen je alles vertellen over de verschillende opties die er zijn, de kwaliteit van onderdelen én je adviezen geven over de uitstraling van de fiets. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs een uitgebreid assortiment. Van een eenvoudige stadsfiets om mee naar school te komen, tot een racefiets van hoge kwaliteit waarmee je de blits kunt maken binnen je tourteam.

Broers Fietsreparateurs beloofd je dat wanneer je je eigen fiets hebt samengesteld, de eerste kilometers ermee gefietst hebt door de straten, je totaal verliefd zal worden op je fiets. Je hebt de fiets immers volledig zelf samengesteld, hij is deel geworden van jouw identiteit. Je draagt iets uit met je fiets naar je omgeving. Het is een statement, iets waar je volledig achter staat, maar je ook imago geeft naar buiten toe. Omdat Broers Fietsreparateurs nauwe banden onderhouden met verschillende fietsfabrieken, kunnen zij iedereen in Soest de mogelijkheid bieden om de fiets écht uniek te maken. Wil je graag een fiets in het blauw, maar moeten de spatborden en voorvork wit worden? Geen probleem voor Broers Soest, zij zorgen ervoor dat de fiets exact volgens wens gebouwd gaat worden.

In vrijwel elke stad en elk dorp is fietsdiefstal een groot probleem. Vooral goede, mooie en unieke fietsen zijn vaak doelwit van dieven. Hoewel je jouw fiets natuurlijk altijd nauwkeurig op slot zet, wil het toch nog wel eens voorkomen dat ook jouw fiets ‘smorgens verdwenen is. In dat geval is het natuurlijk zaak dat je zo snel mogelijk een nieuwe fiets kunt ophalen bij Broers Soest. Om dat mogelijk te maken heeft Broers Fietsreparateurs een samenwerking opgezet met ENRA Fietsverzekeringen. Wanneer je bij aankoop een fietsverzekering afsluit, zorgt ENRA ervoor dat je jouw aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort krijgt. Kun je direct een nieuwe samenstellen met de fietsenmakers van Broers Fietsreparateurs.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

KINGPOLIS FIETSVERZEKERINGEN FIETSENWINKEL SOEST

De fietsverzekeringen die Broers Fietsreparateurs in de fietsenwinkel Soest aanbieden worden uitgevoerd door KingPolis fietsverzekeringen. Bij KingPolis is het mogelijk om een verzekering af te sluiten voor 12, 36 of 60 maanden. Ook het type verzekering kan gekozen worden. Zo kun je de fiets verzekeren voor alleen diefstal óf ook bij vandalisme en schades.

Aangezien Soest behoorlijk levendig is, raden de Broers je aan de cascoverzekering af te sluiten. Wanneer er dan schade is aan de fiets, door welke reden dan ook, zal deze worden vergoed door KingPolis. Bij Broers Soest nemen mensen veelal de casco verzekering voor 36 maanden. Wil je graag meer weten over de kosten en exacte voorwaarden van de KingPolis verzekeringen? Voor elke fiets is een ander tarief van kracht. Neem contact met ons op via (035) 205 71 89 of stuur een mailtje naar info@broerssoest.nl.