Fiets Samenstellen

STEL JOUW FIETS SAMEN BIJ DE BROERS FIETSREPARATEURS

De Broers Fietsreparateurs zijn het liefst in hun fietsenmakerij aanwezig. Ze leven voor het oer-Hollandse product op twee wielen. De Broers vinden het belangrijk om deel uit te maken van de samenleving, we willen graag dat iedereen op een veilige, prettige (én mooie!) fiets de weg op gaat. De hoofdzaak van de Broers Fietsreparateurs in hun fietsenwinkel in Soest, maar ook op andere plekken in het land, is om alle fietsen die in de werkplaats komen op de juiste manier te repareren tegen een goede prijs.

Om gemakkelijk van de professionele werkwijze van de Broers Fietsreparateurs gebruik te kunnen maken, hebben de Broers een gratis haal- en brengservice opgetuigd voor de fietsenmakerij in Soest. Elke doordeweekse avond, tussen 18:00uur en 21:00uur is onze collega onderweg in het bedrijfsbusje. Kosteloos worden de fietsen van inwoners van Soest thuis opgehaald, om de volgende dag gerepareerd weer terug te brengen. Op deze manier hoeven de inwoners van Soest hun waardevolle zaterdagochtend niet te besteden aan een bezoekje aan de fietsenmaker.

Als je ergens een passie voor hebt, is het leuk om jezelf daarin uit te dagen. Natuurlijk is het zo dat veel reparaties aanspraak maken op dezelfde skills van de Broers Fietsreparateurs. Daarom zijn juist de bijzondere klussen datgene wat ons beroep zo gaaf en uitdagend maakt. Binnen de fietsenmakerij van Broers Soest is veel ruimte voor speciale producten. De broers vinden het ontzettend gaaf om samen met jou onderdelen bij elkaar te zoeken en die uiteindelijk te gebruiken om jouw unieke fiets samen te stellen.

De fietsen die wij samen met jou zelf samenstellen kunnen volledig bestaan uit nieuwe onderdelen, maar we kunnen ook oude onderdelen gebruiken van jouw oude fiets óf samen op de markt kijken of we aan mooie tweedehands onderdelen kunnen komen. Het doel van de fietsenmakers bij Broers Soest is dat jij uiteindelijk naar buiten rolt op een fiets die éxact bij jouw identiteit past. Of ‘ie nou gloednieuw is, pimpelpaars, ultralight of zo zwaar als staal.

Dus, dit is het moment! Heb jij nog een prachtige oude fiets in de schuur staan waar je graag iets moois van zou willen maken, die nostalgische waarde voor je heeft, leg hem dan snel op je schouder en kom langs aan de Van Weedestraat 54A in Soest. Samen drinken we een kop koffie en brainstormen we over wat we ervan zouden kunnen maken. Woon je te ver weg? Plan dan snel een haal- en breng afspraak in en laat jouw fiets vanavond nog ophalen.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

FIETSEN SAMENSTELLEN BIJ BROERS

Benieuwd naar welke projecten we al hebben gedaan in onze fietsenwinkel in Soest? Neem dan snel een kijkje op onze Instagram- of Facebookpagina. Daar komen regelmatig foto’s voorbij van projecten die de Broers Fietsreparateurs samen met mede Soestenaren uitgevoerd hebben.  

Wil je graag even contact met de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs? Bel ons op (035) 205 71 89, stuur een mailtje naar info@broerssoest.nl of loop gewoon even binnen bij de Broers aan de Van Weedestraat 54 in Soest! We zien je vanzelfsprekend erg graag komen.