Accessoires

BROERS SOEST FIETS ACCESSOIRES

Onze hoofdmerken zijn:

In de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs kun je terecht voor mooie spulletjes die je áán, óp of ín je fiets kunt gebruiken. In de fietsenmakerij in Soest kom je aan je trekken op het gebied van een nieuwe elektrische fiets van het merk Merida, nieuwe stadsfietsen van het merk FixieBrothers, racefietsen, bakfietsen én mountainbikes. Daarnaast hebben de Broers Fietsreparateurs de afgelopen jaren hun best gedaan om een geweldig assortiment accessoires samen te stellen. Er is altijd een ruime collectie aan accessoires op voorraad in de fietsenwinkel Soest aan de Van Weedestraat 54A van de Broers Fietsreparateurs.  

Wil je nou nét een accessoire hebben die bijna geen fietsenmaker in de schappen heeft liggen? Niet getreurd! Bij de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs staat de wens van de klant voorop, wij zullen dus kosten noch moeite sparen om ervoor te zorgen dat jij het exacte accessoire krijgt die je graag wil hebben. Al sinds vóór de opening van de eerste fietsenwinkel van Broers Fietsreparateurs in Amersfoort, zetten de Broers zich in om goede contacten op te bouwen binnen de fietsenbranche. Inschrijvingen bij een ruime selectie aan leveranciers van mooie en leuke accessoires is hiervan een logisch resultaat.

Hoewel de Broers Fietsreparateurs in hun fietsenwinkel in Soest hoofdzakelijk standaard afgemonteerde fietsen verkopen van het merk Merida, FixieBrothers en bakfiets.nl, is de fietsenwinkel is Soest ook de uitgelezen plek om samen met één van de Broers een custom bouwproject te starten. Het enorme web van ondernemers binnen het netwerk van de oprichters van de fietsenmaker in Soest, denken graag mee en steken hun tijd in het verfijnen van jouw ontwerp met speciale onderdelen of accessoires.

Kom dus binnenkort langs bij de fietsenwinkel van Broers Fietsreparateurs in Soest om jouw fiets bijzonder te maken. We hebben alle tijd voor je en schenken graag een kop koffie van lokaal gebrande koffiebonen. Door middel van onze onlinesystemen zijn we in staat je de nieuwste accessoires te laten zien. Zelf al iets op het oog? Een accessoire die jouw fiets móét hebben? Neem een afbeelding of voorbeeld mee naar de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs en wij zorgen dat je gelukkig terug naar huis toe fietst.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

ACCESSOIRE ASSORTIMENT FIETSENWINKEL SOEST

Door alle ontwikkelingen in de markt, hebben de Broers Fietsreparateurs ervoor gekozen om géén vast assortiment te voeren in de fietsenwinkel Soest. Dat is dan ook de reden dat het assortiment accessoires niet terug te vinden is op de website van Broers Soest. We nodigen je van harte uit om verschillende accessoires en producten in het echt te komen bekijken zodat de Broers Fietsreparateurs uitleg en advies kunnen geven. Louter op die wijze weten we zeker dat we je goed geholpen hebben.

Ben je op zoek naar iets specifieks, of kom je gewoon graag langs voor een kop koffie? Je bent van harte welkom bij de fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs. Je kunt ons vinden aan de Van Weedestraat 54A in Soest, je kunt ook telefonisch contact opnemen via (035) 205 71 89 óf een mailtje sturen naar info@broerssoest.nl. We zien je graag verschijnen in onze fietsenwinkel in Soest!