OVER ONS

Broers Fietsreperateurs

Broers Fietsreparateurs is opgericht door twee goede vrienden die elkaar vonden in hun passies. Fietsen en ondernemen zijn twee dingen die zij het liefste doen. Om succesvol te zijn, moet je je onderscheiden. Broers Fietsreparateurs doet dat door goed naar haar klant te luisteren, innovaties door te voeren en geen dingen te doen ‘omdat dat zo hoort in de fietsenbranche’. Echt contact met je omgeving vinden zij hierin één van de belangrijkste dingen.

De organisatie bestaat uit enthousiaste, positieve mensen met het gezamenlijke doel om een vast onderdeel van de samenleving te worden. Dit willen zij doen door Soestenaren van goed, betaalbare fietsreparaties te voorzien. De fietsenmakers zijn in staat om elke kapotte fiets in een fractie van tijd weer werkend over de weg te laten rollen. Of het nu een stadsfiets, een elektrische fiets, een racefiets of een mountainbike is.

Naast de gezichten die iedereen kan zien in de fietsenwinkel, zijn er ook mensen achter de schermen actief. Zo leiden wij mensen op om goede fietsenmakers te worden, denken we mee in de ontwikkeling van de nieuwe modellen van een Amersfoortse fietsfabriek én doen wij het onderhoud van huurfietsen door het hele land.

Ontmoet hieronder de mensen die je waarschijnlijk tegen komt in fietsenwinkel Soest van Broers Fietsreparateurs.

reparatie en onderhoud

In de fietsenwinkel Amersfoort onderhouden en repareren de Broers Fietsreparateurs fietsen.

Klik hier

FIXIEBROTHERS FIETSEN

De fietsenwinkel Amersfoort van Broers Fietsreparateurs is officieel FixieBrothers dealer.

Klik hier

OPGEKNAPTE FIETSEN

Naast nieuwe fietsen herstellen en verkopen de Broers Fietsreparateurs ook weesfietsen.

Klik hier

Tamor

DE CHEF
____
De chef. Die altijd alles weet. Voor elk probleem een oplossing, dat is zijn kreet. Fietst op een okergele FixieBrothers Fixed Gear.

Yoep

De rouwdouwer
____
Yoep vliegt altijd door de werkplaats heen. Al is hij niet aan het werk, dan vind je hem wel op de fiets!

Marcel

De geoliede machine
____
De geoliede machine. Bij Marcel loopt alles gesmeerd. Hij is altijd vrolijk en klaar voor een uitdaging. Fietst op een Trek mountainbike.

Corien

De mama
____
Corien zorgt als een moeder voor ons bedrijf. Geen ding wat Corien ontgaat, ze houdt alle ballen hoog.